Šport > Nogomet
14 ogledov

Suárez plačuje napako svojega agenta

luis suarez EPA
Urugvajski napadalec Luis Suárez se nahaja v nehvaležnem položaju, saj še vedno išče način, kako bi pobegnil iz Liverpoola.

Luis Suárez se z Waynom Rooneyjem in Garethom Balom poteguje za naziv največje sage poletnega prestopnega roka.

Urugvajski napadalec še vedno bije bitko s šefi Liverpoola, ki mu očitno ne bodo dovolili, da bi zapustil Anfield. Suárez je redse obtožil, da kršijo dogovor, saj naj bi mu klavzula v pogodbi omogočala, da v primeru, če se klub ne bo uvrstil v Ligo prvakov in se bo zanj zanimal kak drug nogometni velikan, lahko zapusti klub.

Šok za Suáreza: klavzula ne obstaja

Šestindvajsetletnik je Liverpoolu posredno zagrozil, da lahko dokument pregleda tudi vodstvo angleške Premier lige, na njegovo začudenje pa je Združenje poklicnih igralcev (PFA) ugotovilo, da omenjena klavzula ne obstaja.

Liverpool je Suáreza kaznoval zaradi nespoštljivega vedenja, zato do nadaljnega ne bo smel trenirati s preostalimi člani ekipe. Urugvajec je sicer izrazil željo, da bi se s klubom razšel po sporazumni poti, vendar se prijateljsko slovo zdi vse bolj neverjetno. Trener Liverpoola Brendan Rodgers je Suárezove obtožbe zanikal, redsi pa so v zadnjih tednih zavrnili dve ponudbi londonskega Arsenala.

Nezadovoljen tudi Arsenal

Nekdanji direktor Liverpoola Christian Purslow je prepričan, da se bo moral Suárez dobro pogovoriti s svojim agentom. ''Najbolj nenavadno je, da obstaja velika zmeda med igralcem in klubom, ali je dejansko podpisal takšno klavzulo. Včeraj je postalo jasno, da takšna klavzula ne obstaja, zato predvidevam, da je pošteno jezen na svojega agenta. Sumim, da je Arsenal prav tako nezadovoljen, saj posluje zelo profesionalno. Mislim, da je Arsene Wenger dlje časa načrtoval podpis s Suárezom in odkritje, da izhodna klavzula ni bila podpisana, bi lahko pomenilo, da je Arsenal tratil svoj čas,'' je povedal Purslow.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.