Šport > Nogomet
13 ogledov

Obrat za 180 stopinj: Suárez ostaja!

luis suarez EPA
Napadalec Luis Suárez je senzacionalno povsem spremenil mnenje in bo očitno ostal na Anfieldu.

Urugvajski zvezdnik je še pred dnevi javno zatrjeval, da želi na vsak način zapustiti Liverpool, po možnosti pa tudi Anglijo. Kot najresnejša snubca sta se navajala Real Madrid in Arsenal, a sedaj je napadalec očitno odločen ostati na Anfieldu.

Topničarji so za Suáreza ponudili celo 42 milijonov funtov, a Reds so na vsak način nasprotovali prestopu in očitno je obveljala odločitev klubskih veljakov.

"Zaenkrat bom, zaradi vse ljubezni, ki mi jo sedaj izkazujejo navijači, ostal v Liverpoolu," je za urugvajski El Observador dejal Suárez.

Pomembna zmaga za Rodgersa

Svoje je očitno dosegel tudi trener Brendan Rogers, ki je večkrat povedal, da Urugvajec ne bo odšel, sedaj pa je to še enkrat potrdil.

"Najprej se bo Suárez opravičil soigralcem in klubu. Potem sledi dokazovanje, da se je za naš klub pripravljen boriti. Vem, da sedaj ne vidimo Luisa Suáreza, kot ga poznamo. Nekaj dni je treniral samostojno. Ko se bo vrnil iz domovine, bomo videli, kako naprej. Se pa vsi strinjamo. V Arsenal gotovo ne bo odšel. Ko bo Luis spet predan svojemu delu, ga bomo pozdravili z odprtimi rokami," je dejal Rodgers.

Suárez je bil v lanskem prvenstvu daleč najboljši igralec in strelec Liverpoola s 23 goli. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.