Šport > Nogomet
18 ogledov

Suárez se je opravičil; spet trenira z ekipo

luis suarez Reuters
Luis Suárez se je opravičil trenerju Liverpoola in svojim soigralcem, poročajo angleški mediji. Urugvajski napadalec lahko ponovno trenira s prvo ekipo.

Napadalec Liverpoola Luis Suárez je napravil velik korak k spravi z angleškim prvoligašem. Urugvajski reprezentant se je uklonil želji trenerja Brendana Rodgersa, ki je zahteval, da se Suárez opraviči za svoje izjave v medijih, in svojim soigralcem ponudil opravičilo. Urugvajec je sicer nedavno zatrdil, da se ne namerava opravičiti.

Saga o Suárezovem prestopu se vleče že več tednov. Urugvajec želi zapusiti Anfield, vendar ga Liverpool noče izpustiti iz rok. Suárez je zgodbo posredoval medijem in angleškega prvoligaša obtožil, da krši pogodbo. V tej naj bi bilo namreč zapisano, da lahko nogometaš zapusti klub, če se ne bodo uvrstili v Ligo prvakov in bodo zanj prejeli zadovoljivo ponudbo.

Najbolj zainteresiran je londonski Arsenal, ki že nekaj časa nemočno spremlja, kako se bo razpletla ena izmed najbolj vročih zgodb poletnega prestopnega roka.

Rodgers je Suáreza kaznoval tako, da je moral trenirati sam, z opravičilom pa je ponovno našel mesto v prvi ekipi, s katero je treniral v petek. Severnoirski strateg je na nedavni tiskovni konferenci dejal, da ne bo več odgovarjal na vprašanja o Suárezu, zdaj pa sta z Urugvajcem očitno našla skupni jezik.

''Suárez se je opravičil trenerju in soigralcem za svoje vedenje. Začel je s ponovno integracijo v prvo ekipo, s katero je treniral v petek. Rodgers je pred tednom dni dejal, da od Suáreza zahteva opravičilo in očitno ga je dobil,'' je zapisal novinar Sky Sports Vinny O'Connor.

Prestaja kazen Angleške zveze

Suárez še vedno prestaja kazen desetih tekem, ki jih je dobil zaradi ugriza roke Branislava Ivanovića. Šestindvajsetletnik zato ni zaigral na uvodni premierligaški tekmi proti Stoke Cityju, ki jo je Liverpool dobil z rezultatom 1:0. Suárez je tekmo na Anfieldu spremljal s tribun. Ob prihodu na zelenco je bil deležen ''bujanja'' s strani naviječev Stoka, medtem ko so mu podporniki redsov kljub izrečenim besedam izrekli prijazno dobrodošlico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.