Šport > Nogomet
16 ogledov

Suárez žrtev nepravičnega sojenja?

Luis Suarez Liverpool Reuters
Nogometaša Liverpoola, Steven Gerrard in Glen Johnson, sta se postavila v bran Luisu Suárezu, ki je po njunem mnenju deležen nepravičnega sojenja. Urugvajec si je z nekaj izleti v prazno pridobil status igralca, ki rad simulira.

Urugvajski reprezentant Luis Suárez si je na tekmi s Sunderlandom prav v simuliranjem priigal rumeni karton, v taboru Redsov pa so prepričani, da je 25-letnik deležen nepravičnega sojenja.

Liverpool - Manchester United (15.10.2011) | Avtor: EPA EPA
Na obračunu z Manchester Unitedom, ki ga je Liverpool izgubil z 2:1, je Suareza v kazenskem prostoru podrl Jonny Evans. Sodnik Mark Halsey se na pozive o enajstmetrovki ni odzval, Gerrard in Johnson pa sta prepričana, da je nogometaš Redsov postal žrtev predsodka.

''Menim, da Suarez ne dobi enajstmetrovke, tudi kadar je ta očitna,'' se je jezil Gerrard. ''Naloga sodnikov je, da ne sodijo njega, ampak tisto, kar vidijo. Če ni bilo prekrška, naj ne piskajo. Če je bil, potem naj dosodijo enajstmetrovko. Proti Sunderlandu je dobil karton, ampak proti Unitedu bi si zaslužil belo točko,'' je dodal kapetan Liverpoola.

Njegovemu mnenju se pridružuje tudi Glen Johnson: ''Vsakdo mora opraviti svoje delo. Pozabiti morajo, komu sodijo, in odločitve sprejemati ne glede na preteklost. Treba se je odločiti v tistem trenutku, ne glede na to, za koga gre.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.