Šport > Nogomet
15 ogledov

Mourinho: "Rodgers ne more delati čudežev"

nuri sahin jose mourinho EPA
Trener madridskega Reala, Jose Mourinho, je nekaj besed namenil nekaterim glavnim akterjem v Premier ligi. O Liverpoolu, Manchester Unitedu, Manchester Cityju...

Liverpool je po štirih krogih zbral vsega dve točki, José Mourinho pa je vseeno izrazil vero v njegovega stratega Brendana Rodgersa. "Mislim, da Brendan ne more biti prvak s takšno ekipo, ne more delati čudežev. Je pa to zelo zahtevna služba, pričakovanja v Liverpoolu so vedno visoka," je uvodoma podporo nekdanjemu strategu Swansea Cityja izrazil Portugalec.

"Realnost je pač takšna, da trenutna ekipa ni niti blizu temu, da bi bila najboljša v Premier ligi, moštvo še ni dovolj zrelo. Druge ekipe investirajo veliko več v svoje igralce, kot to počne Liverpool. Če nimaš na voljo vrhunskih posameznikov, potem traja več časa, da zgradiš vrhunsko igro. Zato upam, da bodo Brendanu dali ta čas, saj si ga gotovo zasluži in prepričan sem, da lahko pripelje ekipo tja, kamor spada - na vrh lestvice," je povedal trener "los merengues".

Nato se je "Edinstveni" posvetil tudi obema kluboma iz Manchestra, ki sta lani dominirala v elitni angleški ligi. "Mislim, da je Manchester City prvi favorit za naslov prvaka. Imajo izredno močno ekipo, ki jo trener zlahka rotira, saj ima dovolj kakovostnih posameznikov. Poleg tega pa so tudi aktualni prvaki in to bo gotovo tudi odigralo pozitivno vlogo. A Manchester United je pač Manchester United. Mislim, da se Alex Ferguson ne bo strinjal s tem, da bi mu državni naslov dvakrat zapored spolzel iz rok in se bo za zmago boril do konca, saj je močan in po naravi zmagovalec. United sicer ne kupuje veliko, a igralec kot je Robin Van Persie lahko pomeni zelo veliko v Prremier ligi," je kratko analizo zaključil Mou.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.