Šport > Nogomet
75 ogledov

Tako dopust preživlja Messi

Lionel Messi, dopust
1/17
Profimedias
Medtem ko v Argentini molijo, da bi se Leo Messi premislil in preklical slovo od reprezentance, zvezdnik uživa na morju.

Lionel Messi je v zadnjih dveh tednih doživel dva boleča udarca. V finalu Copa Americe je s soigralci znova uzgubil proti reprezentanci Čila, ta je tudi lani premagala Argentiono v finalu južnoameriškega prvenstva, in ob velikem razočaranju napovedal slovo od izbrane vrste gavčev.

Njegova odločitev je pretresla rojake, sam pa je bil verjetno šokiran nad obsodbo španskega sodišča, ki mu je za utajo davkov prisodila celo 21-mesečno zaporno kazen, ki pa mu jo po španskih zakonih sicer ne bo treba odsedeti. Španska zakonodaja namreč dopušča, da je kazen v primeru predhodne nekaznovanosti le pogojna, če je predvidena zaporna kazen krajša od dveh let. Nogometaš bo moral poleg neplačanih obveznosti plačati še kazen v višini dveh milijonov evrov, oče Jorge pa bo odštel približno pol milijona manj.

Messi si je 'pobeg' od neljubih zadev privoščil z dopustom na Ibizi. Na njej je dopustoval tudi Cristiano Ronaldo, a je Argentinčevo počitnokovanje precej bolj umirjeno. Preživlja ga s svojo partnerico Antonello Roccuzzo in sinovoma Mateom in Thiagom.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.