Šport > Nogomet
4274 ogledov

Tako izgleda zvezdnikovo koleno po El Clasicu

Raphael Varane
Francoski branilec in zvezdnik Real Madrida Raphael Varane je po El Clasicu objavil sliko svojega poškodovanega kolena.

Raphael Varane se je v sredo vklopil v neprepričljivo predstavo Real Madrida na El Clasicu. Kraljevski klub je na domačem igrišču z Barcelono izgubil kar s 3:0, za en zadetek pa se pri Blaugrani lahko zahvalijo prav domačemu branilcu.

El Clasico Šport Suarez in Dembele potopila Real

Francoz je namreč poizkušal očistiti nevarnost ispred svojih vrat po neugodnem predložku Ousmaneja Dembeleja, toda žogo je pospravil v lastno mrežo mimo presenečenega Keylorja Navasa.

Tu pa se težave za mladega branilca še niso končale, saj si bo veliki derbi poleg nesrečnega avtogola zapomnil še po grdi poškodbi kolena. Ni točno jasno, kdaj je prišlo do poškodbe Francoza, ki je celotno srečanje odigral do konca, posledice svoje poškodbe pa je nato pokazal na svojem Instagram profilu, kamor je naložil zelo nazorno fotografijo.

Raphael Varane, koleno | Avtor: Instagram Instagram

Barcelona se je z zmago tako uvrstila v veliko finale Kraljevega pokala ter tako postala prva ekipa v zgodovini s šestimi zaporednimi nastopi v finalu.

Real Madrid El Clásico Šport Real povedel, Barcelona izenačila
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.