Šport > Nogomet
340 ogledov

Tako je Sergio Ramos odgovoril na nizozemsko provokacijo

Sergio Ramos Liga prvakov Epa
Mnogim športnikom je v času brez tekem dolgčas. Tekmovalnost pa jih seveda ni zapustila.

Letošnja evropska nogometna sezona je že nekaj tednov prekinjena in zelenice bodo mirovale vsaj še v mesecu aprilu.

Obilica dodatnega prostega časa ljudi sili v dejavnost na družbenih omrežjih, kjer se dogajajo zanimivi "dvoboji".

Pri nizozemskem Ajaxu so se v teh dneh spomnili na lanski marec, ko jim je uspel pravi podvig v osmini finala Lige prvakov. Takrat so po porazu v Amsterdamu z 1:2 na slovitem stadionu Santiago Bernabéu ugnali madridski Real - takrat še aktualnega evropskega prvaka, z 1:4 in napredovali s skupnim izidom 5:3.

aleksander čeferin To so sklepi Šport Uefa odločala o usodi prvenstev, Lige prvakov in Lige Evropa

Uradni profil Ajaxa je na Twitterju spomnil na omenjeno srečanje s fotografijo srbskega zvezdnika Dušana Tadića, ključnega moža na povratni tekmi. Tadić ima na fotografiji dvignjeno roko v znak zmagoslavja. 

Zraven so Nizozemci še malce zbodli Madridčane, saj so priložili fotografijo njihovega kapetana Sergia Ramosa, ki se, v podobni pozi kot Tadić, na tribuni pritožuje nad eno od spornih sodniških odločitev. Ramos je povratni obračun proti Ajaxu namreč lahko le gledal zaradi kazni rumenih kartonov.

Na odgovor vedno neporednega Andaluzijca ni bilo treba dolgo čakati. Objavil je kolaž fotografij, na vsaki pozira z eno od štirih (2014, 2016, 2017, 2018) osvojenih lovorik v Ligi prvakov.

Ramos je z Realom osvojil štiri naslove evropskega prvaka, skupno jih ima "kraljevi klub" v svojih vitrinah kar 13.

Ajax, ki je lani po izločitvi Reala iz tekmovanja vrgel še Juventus, nato pa v polfinalu klonil proti Tottenhamu, je v svoji zgodovini štirikrat osvojil evropski prestol, nazadnje leta 1995.

Josip Iličić Začetek grozljivke Šport Uefa šokirala, to je epilog t.i. "biološke bombe" na San Siru

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice