Šport > Nogomet
37 ogledov

Tako o Oblaku pravi legenda

jan oblak atletico madrid Profimedias
Nogometaši madridskega Atletica bodo v sredo v ligi prvakov gostovali v Rusiji.

Aktualni evropski podprvaki so že odpotovali v Rostov, kjer jih čaka tekma tretjega kola lige prvakov. Med potniki na letalu je bil seveda tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, ki pa je pred vzletom moral še pozirati za fotografijo, ki jo je na svojem instagram računu objavil sloviti Fernando Torres.

Nekdanji španski reprezentant, ki je po odhodu iz Liverpoola precej neuspešno nosil dresa Chelseaja in Milana, naposled pa je nekaj stare forme našel ob vrnitvi k Atleticu, ima o Slovencu visoko mnenje. "Na poti v Rusijo z najboljšim vratarjem na svetu," je tako ob fotografiji zapisal legendarni napadalec, ki je v dresu španske izbrane vrste zbral kar 110 nastopov in pri tem zbral 38 zadetkov.

Besede Torresa v veliki meri podpira tudi statistika. Oblak je v tej sezoni odigral osem ligaških tekem, na njih pa je prejel le tri zadetke in je v veliki meri zaslužen, da se colchonerosi nahajajo na prvem mestu španskega prvenstva. Uspešno je branil tudi v ligi prvakov, kjer je še nepremagan, ob tem je zaustavil tudi strel iz enajstmetrovke proti PSV, z ničlo v rubriki prejetih zadetkov pa je ostal tudi na zadnjih dveh reprezentančnih tekmah.

 

Off to Russia with the best goalkeeper in the world @oblakjan #forzaatleti

A photo posted by Fernando Torres (@fernandotorres) on Oct 17, 2016 at 9:24am PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.