Šport > Nogomet
715 ogledov

Tega strokovnjaka je v težkih trenutkih obiskal Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Epa
Nogometni igralec Manchester Uniteda, portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, je poiskal pomoč pri znanem kanadskem kliničnem psihologu in pisatelju Jordanu Petersonu.

Cristiano Ronaldo je pred dvema tednoma na družbenih omrežjih objavil fotografijo s Petersonom. Potem ko je prebral eno izmed Petersonovih knjig, se je napadalec Manchester Uniteda odločil, da ga povabi k sebi domov v Manchestru med Petersonovim obiskom v Veliki Britaniji.

Cristiano Ronaldo Incident Šport Zahtevajo Ronaldovo glavo: "Zdaj boš dobil, kar si zaslužiš"

"Pred nekaj meseci je imel težave v življenju, zato mu je njegov prijatelj poslal nekaj mojih videoposnetkov. Rekel je, da jih je gledal in nato prebral mojo knjigo. Ronaldo misli, da mu je knjiga pomagala, nato pa je hotel govoriti z menoj. Pogovarjala sva se približno dve uri. Pokazal mi je opremo, ki jo uporablja za ohranjanje vrhunske forme, pogovarjala sva se o njegovih podjetjih in o tem, kaj želi početi v prihodnosti, ter o ovirah, s katerimi se sooča," je dejal Peterson v televizijski oddaji Piersa Morgana.

Cristiano Ronaldo Video Šport Tako zelo skrbi za videz, zdaj pa ga je doletelo to

37-letni Ronaldo je v tej sezoni za Manchester United odigral le osem tekem v vseh tekmovanjih in dosegel le en gol. Izpustil je večino predsezonskih treningov rdečih vragov, saj naj bi se želel preseliti v klub, ki to sezono igra v Ligi prvakov, čeprav ima pogodbo s klubom z Old Trafforda do konca sezone.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

Ronaldo je postal tarča kritik medijev in navijačev v domovini, ker se portugalski reprezentanci ni uspelo uvrstiti v finale Lige narodov, sam pa je po koncu obračuna zalučal kapetanski trak na tla. 

Cristiano Ronaldo po ostrih kritikah Šport Ronaldova sestra nad rojake: Pljuvate v krožnik, iz katerega jeste
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.