Šport > Nogomet
35 ogledov

Telemach tudi z Evropsko ligo

Falcao Diego Arda Turan Perea Adrian Lopez Atletico Madrid Evropska liga pokal t EPA
Televizijski operater Telemach je pridobil pravice za predvajanje letošnje izvedbe Evropske lige. Omenjeni ponudnik bo v letošnji sezoni prenašal tudi tekme Lige prvakov in obračune elitne španske in angleške nogometne lige.

Tekme Evropske lige, v kateri bo v primeru poraza proti zagrebškemu Dinamu nastopal tudi Maribor, v primeru senzacionalne zmage nad Laziem pa tudi soboška Mura, si bo možno ogledati na programu Sport klub.

"Veseli nas, da smo si po prestižni nogometni Ligi prvakov, španski Primeri Division in angleški Premier League zagotovili pravice za še en vrhunski nogometni projekt: evropsko ligo UEFA. O kakovosti tekmovanja seveda ni treba izgubljati besed, kajti do končne zmage se lahko prebijejo samo vrhunske evropske ekipe, zato smo prepričani, da bodo tekmovanje UEFA Europa League slovenski ljubitelji nogometa spremljali v velikem številu. Tako smo na najlepši možni način zaokrožili našo izjemno ponudbo športnih prenosov. Evropsko ligo bomo prenašali na kanalu Sport Klub, gledalci pa si bodo lahko v naši družbi ogledali vse najpomembnejše trenutke tega tekmovanja," je ob pridobitvi pravic povedal regionalni direktor skupine Sport klub, Nemanja Simeunović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.