Šport > Nogomet
65 ogledov

Thomas Müller največji zaslužkar v Nemčiji

Thomas Müller in Lisa EPA
Nemški reprezentančni napadalec Thomas Müller, branilec Jerome Boateng in Španec Javi Martinez so podaljšali pogodbe s münchenskim Bayernom do leta 2021. Müller je postal najboljše plačani nogometaš v Nemčiji.

Nemški reprezentant Thomas Müller je že vrsto let eden najpomembnejših članov bavarskega velikana, v preteklosti pa so morali pri Bayernu že zavrniti mekaj astronomskih ponudb za svojega igralca. Manchester United naj bi ponujal tudi čez 100 milijonov evrov.

S selitvijo vsaj še nekaj časa ne bo nič, Müller je namreč podpisal pogodbo do leta 2021, po njej pa bo njegova letna plača znašala 15 milijonov evrov. S tem je postal najboljše plačani nogometaš v zgodovini Bundeslige. Poleg njega sta z Bavarci do leta 2021 podaljšala še Jerome Boateng in Javi Martinez, Xabi Alonso pa je zvestobo obljubil do leta 2017.

"Müller bo v Bayernu ostal ne glede na ponudbe ostalih klubov. Ni zneska, ki bi nas prisilil v to, da bi razmišljali o prodaji," je za Bild dejal predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge in dodal: "Messi pripada Barceloni, Rooney Unitedu, Müller pa Bayernu. Tako bi tudi moralo ostati. Obstajajo igralci, ki imajo boljšo tehniko, ali pa so hitrejši, a Thomas Müller je le eden na tem svetu. Za nas je izjemno pomemben."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.