Šport > Nogomet
638 ogledov

Zgovorna poteza Mourinha ob snidenju z Balom

jose mourinho gareth bale YouTube
Uvod v tekmo med Manchester Unitedom in Real Madridom je zaznamoval zabaven trenutek med Joséjem Mourinhom in Garethom Balom.

Portugalski strateg José Mourinho, ki začenja drugo sezono na klopi Manchester Uniteda, se je pred začetkom prijateljske tekme z Real Madridom v tunelu družil s svojimi nekdanjimi varovanci.

Toplega pozdrava je bil deležen tudi Gareth Bale, čeprav sta se na Santiago Bernabéuu zgrešila za nekaj mesecev. Valižana je namreč v Madrid za takrat rekordnih 100 milijonov evrov pripeljal Mourinhov naslednik Carlo Ancelotti.

Ni skrivnost, da je Bale dobrodošel na Old Traffordu, kar mu je med pogovorom v tunelu na prebrisan način namignil tudi portugalski strateg. "Ne morem te kupiti, če ne govoriš z mano," mu je dejal v šali, kasneje pa priznal, da pogajanja z Valižanom bržkone ne bi obrodila sadov.

"Ne, ni bil na mojem seznamu želja. Enako kot z Ronaldom. Jasno je, da ima Gareth rad Madrid, da uživa v izzivu. Igra za klub, ki je v zelo dobrem položaju. Zakaj bi izgubljal čas in energijo z njim?" je dodal Mourinho. 

Bale ima pogodbo z Realom sklenjeno do leta 2022, njegovo prihodnost pa bi lahko v določeni meri krojil 18-letni Kylian Mbappe, ki se po neuradnih inoformacijah seli v Madrid za odškodnino v višini 180 milijonov evrov.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice