Šport > Nogomet
10 ogledov

"To je najtežje obdobje v moji karieri"

jose mourinho EPA
Chelsea je v sedmih kolih Premier League osvojil le osem točk. To je najslabši začetek sezone za modre v zadnjih 15 letih.

Jose Mourinho je priznal, da je trenutna forma Chelseaja nekaj najslabšega, kar je okusil v svoji trenerski karieri. Modri so med tednom izgubili tudi v Ligi prvakov, kjer jih je na Portugalskem ugnal nekdanji Mourinhov klub Porto z 2:1. V Premier League je Chelsea šele 14. na lestvici, od sezone 1992/93 pa so Londončani le enkrat osvojili manj točk na prvih sedmih dvobojih.

“To bi označil za najtežje obdobje v moji trenerski karieri, to je najslabši rezultat v karieri," je dejal Mourinho in dodal: "Vse skupaj jemljem kot izjemno izkušnjo, čeprav je ne želim več ponoviti. Želim si, da bi se končala že jutri in da bi znova začel dobivati tekme. To obdobje je prišlo prepozno. Po 15 letih je vse skupaj prepozno. To bi se moralo zgoditi po dveh ali treh letih, je nekaj kar mi bo pomagalo, da bom postal boljši. To ni najtežji izziv, le najslabši rezultat."

Portugalec tokrat ni želel kritizirati svoje izbrance, je pa zato malce udaril po zbranih novinarjih: "Igralci vedo, kdaj storijo napako. Ne vem, kako je v vaših uredništvih, a izgleda, da ni nikomur mar, če vi storite napako."

Pred dvobojem na Stamford Bridgu s Southamptonom je sicer v postavi Chelseaja moč pričakovati nekaj sprememb. "Moj asistent mi je sporočil, da so loic Remy, Oscar in Radamel Falcao odlično vadili, ko je bila ekipa v Portu," je dejal Mourinho, ki v svojo domovino med tednom ni popeljal omenjene trojice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.