Šport > Nogomet
3203 ogledov

Toliko bo PSG Nemcu plačal za odpravnino

thomas tuchel Epa
Nemški trener in francoski klub sta se dogovorila za odpravnino.

Thomas Tuchel, ki je pred nekaj dnevi izgubil trenersko mesto pri pariškem velikanu, se je s Paris Saint-Germainom dogovoril za višino odpravnine zaradi predčasno prekinjene pogodbe. Nemški trener bo na svoj račun prejel šest milijonov evrov.

Tuchel je 'dobil nogo' po intervjuju v katerem je izjavil, da ni prepričan, ali v klubu opravlja vlogo trenerja, ali pa vlogo politika in se spraševal o svojem položaju pri PSG. Nemec se je kasneje opravičeval s tem, da se je šalil in da so njegove besede napačno prevedene, vendar ga to ni rešilo pred končanjem sodelovanja.

Parižani so trenutno tretji v francoskem prvenstvu, s točko zaostanka za vodilnim Lyonom, v minuli sezoni so se ob domačih lovorikah uvrstili v finale lige prvakov.

thomas tuchel PSG Šport Le en član kluba si je upal spregovoriti o odpustitvi trenerja psg Slovo Šport PSG presenetil z odločitvijo

V Parizu ga bo zamenjal Argentinec Mauricio Pochettino, sicer nekdanji član kluba, ki je nazadnje vodil londonski Tottenham. Slednji naj bi vodilnim možem bogatega PSG-ja že sporočil, da želi znova sodelovati z pri Interju odpisanim Dancem Christianom Eriksenom, v moštvo pa želi pripeljati tudi rojaka Paula Dybalo iz Juventusa, ki pa naj bi stal okoli 100 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.