Šport > Nogomet
21494 ogledov

Tragedija v naši okolici! V nesreči preminila nadarjena nogometaša

Antonio Kopić Davor Delić Facebook
Pri vsega 23 letih sta v prometni nesreči umrla dva mlada nogometaša iz Bosne in Hercegovine.

V Posavski županiji v BiH je bil v ponedeljek razglašen dan žalovanja, potem ko so na ta dan pokopali dva mlada nogometaša, ki sta izgubila življenje v prometni nesreči. 23-letna mladeniča sta smrtno ponesrečila v prometni nesreči v bližini Orašja.

Do tragedije je prišlo v noči na nedeljo med naseljema Tolisa in Bok, ko je vozilo z mladima nogometašema Antonijem Kopićem in Davorjem Delićem trčilo v traktor, nato pa še v eno tovorno vozilo in zletelo s ceste.

Kljub hitremu odzivu reševalcev in policije mladeničema več ni bilo pomoči. Smrt svojih dveh mladih nogometašev je potrdil tudi NK Oštra Luka, ki je nemudoma odpovedal tudi nedeljsko tekmo.

"Velika žalost je zjutraj prizadela Oštro Luko. Zgodaj zjutraj smo prejeli novico, da sta se v prometni nesreči smrtno ponesrečila dva naša mlada fanta Antonio Kopić in Davor Delić. Družinama in prijateljem ponesrečenih ter vsem nam iz Oštre Luke izražamo naše sožalje. Vse športne aktivnosti so seveda odpovedane," so sporočili iz kluba, čigar barve sta branila mlada nogometaša.

Komentarjev 2
  • Toma 18:51 27.februar 2023.

    Vnajprej sem ugotovil vzrok smrti, gas do daske!

  • Ender3 18:30 27.februar 2023.

    Matermilo ne razumem, da so nogomataši toliko bolj pomembni kot smo navadni smrtniki. Vsi pač ne moremo biti nogometaši. Nekaj norega smo si v glavo vcepili.