Šport > Nogomet
14751 ogledov

Igralec slekel dres, sodnik je želel dati karton, sledilo je nekaj neverjetnega

Mohammed Kudus Profimedia
Nogometaš Ajaxa je slekel dres v čast tragično preminulega prijatelja in bivšega soigralca, sodnik pa mu ob tej gesti ni želel podeliti kartona.

Nogometni svet še vedno pretresa tragedija, potem ko so po dvanajstdnevnem iskanju izpod ruševin grozlljivega potresa v Turčiji v mestu Hatay potegnili truplo ganskega nogometaša Christiana Atsuja.

Prav svojemu nekdanjemu reprezentančnemu soigralcu pa se je poklonil ganski nogometaš Mohammed Kudus, potem ko je na tekmi med svojim Ajaxom in Sparto Rotterdam dosegel prekrasen zadetek iz prostega strela.

sveča pogreb grob Lahko bi se rešil Šport Strašljiva novica: Zvezdnik, ki je igral za Chelsea, umrl v potresu

22-letni Ganec je ob proslavi zadetka slekel dres ter pokazal spodnjo majico, na kateri je pisalo "R.I.P Atsu" ("Atsu, počivaj v miru" op. p.). Soigralci so se mu pridružili pri proslavi zadetka in počastitvi nekdanjega odličnega nogometaša, v vso to čustveno zgodbo pa se je vmešal tudi glavni sodnik tekme Paulus van Boekel, ki nogometašu kljub pravilom ni želel pokazati rumenega kartona.

"Sodnik me je opozoril, da sicer slačenje dresa ni dovoljeno, a da razume, da so nekatere stvari večje od nogometa. Zaslužil si je moje spoštovanje," je po tekmi razkril ganski nogometni reprezentant.

Upanje ugaša Šport Locirali dom slavnega nogometaša, našli so le čevlje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice