Šport > Nogomet
15900 ogledov

Tramvaj trčil v zvezdnikov avto, več poškodovanih

Ciro Immobile youtube
Italijanski reprezentant Ciro Immobile je utrpel zlom rebra v prometni nesreči, kriv naj bi bil voznik tramvaja.

V jutranjih urah je v Rimu prišlo do trka med tramvajem in vozilom, za volanom slednjega je sedel zvezdnik Lazia in italijanske reprezentance Ciro Immobile. V nogometaševem avtu sta bili tudi njegovi hčerki, a naj ne bi bili poškodovani.

Poškodbe pa je utrpelo nekaj potnikov v tramvaju, odpeljali so jih v bolnišnico. Na zdravniški pregled so odšli tudi nogometaš in hčerki.

Immobile se je sicer po nesreči hitro oglasil in krivdo za njo pripisal vozniku tramvaja, ki je bil prav tako med poškodovanimi, tramvaj pa je iztiril. "Zapeljal je skozi rdečo. Z mano je vse v redu, le malce me boli roka," so besede kapetana Lazia povzeli italijanski mediji. 

Na socialnih omrežjih so se kmalu pojavile tudi fotografije in videi z mesta nesreče, vozilo zvezdnika pa je na njih v precej slabem stanju. 

Kasneje je prišla novica, da jo napadalec Lazia ni odnesel le z lažjo poškodbo roke, ampak je utrpel lažjo poškodbo hrbtenice in odprt zlom reber.

Lazio je ta čas drugi v serie A in za vodilnim Napolijem zaostaja za 14 točk. Immobile je to sezono dosegel 12 golov, od tega deset v italijanskem prvenstvu. Zdaj bo moral nekaj tednov počivati.

Po poročanju jkluba bo popoldan ostal v bolnišnici. "Njegovo stanje je trenutno dobro," so zapisali v klubu.

Triintridesetletni Immobile je sicer legenda Lazia, od leta 2016 je na 231 ligaških tekmah dosegel kar 160 zadetkov. v svoji karieri je zbral tudi 55 nastopov za Italijo in vknjižil 15 golov.

Ciro Immobile Lazio Juventus | Avtor: Ciro Immobile je Juventusu zabil dva zadetka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.