Šport > Nogomet
6686 ogledov

Ob polčasu jim je povedal, da ima raka

Eduardo Berizzo
Nogometašem Seville je uspel preobrat na tekmi proti Liverpoolu.

Sevilla je pred domačimi gledalci zaostajali z 0:3, a je nato v drugem polčasu sledil velik preobrat, dvoboj pa se je končal s 3:3 in delitvijo točk. Ob zadnjem zadetku so andaluzijski nogometaši stekli v objem svojemu trenerju  Eduardu Berizzu. A uspešen povratek je po tekmi zasenčila novica, da ima argentinski strateg rak na prostati, novico pa je nogometašem sporočil kar med polčasom. 

"Bila je to nora tekma, dali smo vse od sebe, naš trener pa je spreobrnil vso zadevo. Vodil nas je na pravi način in to nam je uspelo zaradi njega," je dejal vezist Ever Banega.

Sevilla Liverpool Liga prvakov Šport Spektakel na Pizjuánu, asistenca Kampla, šestica Reala

Da ima Berizzo raka prostate, je poročal španski radio Cadena SER. Oseminštiridesetletni nogometni strateg svojega zdravstvenega stanja pričakovano ni komentiral, a bo klub bržkone še danes predstavil postopek zdravljenja, ki v prihodnjih mesecih čaka Argentinca. Berizzo, ki je sicer nekdanji nogometaš moštev River Plate, Marseille in Celta Vigo, prvo sezono vodi Sevillo, prej je tri sezone bdel nad Celto.

Spartak Maribor Liga prvakov Šport Vijolice zacvetele sredi mrzle Moskve
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.