Šport > Nogomet
25 ogledov

Trener Wigana: Vsi vedo, da smo bili boljši

Maribor Wigan Evropska liga Ljudski vrt Šimundža Gregor Katič
Novopečeni trener Wigana Uwe Rösler je levji delež odgovornosti za poraz v Ljudskem vrtu pripisal delilcu pravice Szymonu Marciniaku.

''Mislim, da sodnik ni imel dobrega dne. Na tekmo je vplival v veliki meri. Meni se je zdelo, da je zelo neizkušen, naredil je veliko napak. Moji igralci so si zaslužili več, to je vse, kar lahko rečem,'' je po porazu proti Mariboru (1:2), ki je pokopal Wiganove upe za uvrstitev v spomladanski del Evropske lige, povedal Uwe Rösler, trener angeleškega prvoligaša. Debi nemškega stratega, ki je trenerski stolček zasedel po odhodu Owena Coyla, se tako ni končal po pričakovanjih, ampak z zgodovinsko zmago vijoličaste zasedbe.

V 42. minuti tekme je zaradi nenamernega igranja z roko moral igrišče zapustiti Chris McCann, kar je Rösler označil za veliko sodniško napako.

''Enajstmetrovko je dosodil po odbiti žogi, o čemer bi lahko razpravljali, še hujša pa je bila izključitev Chrisa McCanna. Žoga se mu je od stegna odbila v roko. Prvič, to ni enajstmetrovka, in drugič, nikoli izključitev,'' se je jezil Nemec, ki je prepričan, da so pokazali boljšo predstavo od slovenskega državnega prvaka. ''Vsi na stadionu bi se strinjali, da smo bili veliko boljša ekipa. Če ne bi bilo izključitve, bi zmagali,'' je prepričan Rösler.

''Maribora ne bomo zapustili sklonjenih glav, tekma nam je dala samozavesti,'' je zaključil razjarjeni trener Wigana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.