Šport > Nogomet
21 ogledov

Triglavani so si morali sami plačati priprave

Triglav - Wolfsburg Nik Rovan
Nogometaši zadnjeuvrščenega moštva slovenske nogometne lige NK Triglav so pred začetkom spomladanskega dela sezone odpotovali na krajše priprave v Medulin, a so morali stroške poravnati kar iz lastnih žepov.

Kot poroča športni časnik Ekipa, uprava kluba nima denarja, da bi nogometašem in trenerjem plačala priprave pred spomladanskim delom sezone, v katerem bodo Triglavani poskušali narediti nemogoče in si uspeli zagotoviti ostanek med slovensko elito.

V jesenskem delu so namreč zbrali vsega 12 točk in za predzadnjo Nafto zaostajajo za devet točk. Nogometaši so pokazali moštveni duh in kljub temu, da imajo s pripravami stroške, včeraj odpotovali v Medulin, kjer bodo trenirali do nedelje in poskušali opraviti zadnjo finalizacijo igre za pomladni del sezone.

Za Maribor pripravljeni

"Do sedaj smo delali zelo dobro. Škoda za nekaj poškodb, posebej pogrešam Smoleja, ampak tako je. Trenirali smo izključno na umetni podlagi, zato nujno rabimo stik z naravno, ker so telesne obremenitve na mokrih ali blatnih terenih popolnoma različne, tudi zakonitosti igre so na naravni podlagi v marsičem drugačne. Osebno dajem ogromen pomen vzdušju v ekipi in nekajdnevno skupno bivanje omogoča, da tudi na tem področju veliko naredimo," je dejal trener Siniša Brkič in za spletno stran kluba dejal: "Za Maribor naslednjo nedeljo bomo pripravljeni. Upam, da pride veliko gledalcev, zanesljivo bomo igrali popolnoma drugače in mnogo bolje kot jeseni."

Komentarjev 1
  • straregi 09:54 24.februar 2012.

    to je temna stran slovenskega nogometa ,triglav ima določene posameznike in če bosta ovčina in krcič igrala spredaj bojo ostali v ligi ,lp