Šport > Nogomet
1315 ogledov

Tudi Pirlo šokiran nad Ronaldom: "To se še ni zgodilo"

andrea pirlo Epa
Reakcija nekaterih nogometašev Juventusa je močno presenetila tudi trenerja Andreo Pirla.

Trener stare dame Andrea Pirlo je po izpadu Juventusa v osmini finala lige prvakov obžaloval nerodno posredovanje živega zidu v 115. minuti tekme, kar je Portu omogočilo odločilni zadetek za napredovanje med najboljših osem.

Še zlasti se je na udaru kritik znašel Cristiano Ronaldo, ki se je s hrbtom obrnil proti žogi, kar se je izkazalo za usodno napako.

Kolaps Šport Capello: "Kar je storil Ronaldo, je nedopustno"

"Izbrali smo igralce za živi zid. Še nikoli prej se ni zgodilo, da bi se obrnili stran od žoge. Morda so imeli občutek, da strel ni nevaren. Naredili so napako. Običajno se takšne reči ne dogajajo. Narobe so ocenili situacijo in prejeli zadetek," je dejal Pirlo.

cristiano ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Prihodnost italijanske nogometne legende je v Torinu pod vse večjim vprašajem. Ne samo, da je Juventus doživel novo razočaranje med evropsko elito, temveč mu grozi, da bo po devetih letih ostal brez ligaške lovorike.

"Ne vem, zakaj je Maurizio Sarri moral oditi," se je na novinarsko vprašanje, ali se boji usode svojega predhodnika, odzval Pirlo. "Sem trener Juventusa. Pripeljan sem bil z namenom bolj celotivega pristopa k delu, projekt naj bi trajal več let, zato nisem v skrbeh za službo. Sicer bi raje ostal v ligi prvakov, bomo imeli pa zdaj več časa za trening," je napovedal 41-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.