Šport > Nogomet
22 ogledov

Tudi za milijon funtov ne bo ostal

Raheem Sterling EPA
Angleškega reprezentanta že več mesecev selijo v številne evropske klube, njegov razvpiti agent pa je zdaj zatrdil, da z Liverpoolom ne bo podaljšal za noben denar.

Zastopnik Raheema Sterlinga je prihodnost svojega varovanca pri Liverpoolu postavil pod velik vprašaj s trditvijo, da mladi angleški zvezdnik ne bo podaljšal pogodbe s klubom z Anfielda.

Angleški biser, čigar pogodba z Liverpoolom se izteče leta 2017, se je znašel v središču prestopne sage, z njim pa (med drugim) povezujejo Arsenal, Chelsea, Manchester City in Manchester United. Po informacijah Goala je Sterling v petek pripravljen uradno sporočiti klubu, da ga namerava poleti zapustiti, medtem ko želijo vodilni pri angleškem prvoligašu čimprej prekiniti špekulacije in razrešiti situacijo.

Sterlingov agent Aidy Ward je prej sicer zanikal, da bo skušal Sterling že to poletje zapustiti Merseyside, zdaj pa je javno zatrdil, da nogometaša jamajških korenin v podaljšanje sodelovanja z Liverpoolom ne more prepričati nobena vsota denarja. Sterling je sicer že zavrnil ponudbo z okoli 170.000 evrov tedenske plače.

V izjavah, ki jih je prenesel Evening Standard, je Ward dejal: "Ne zanima me PR kluba in klubska situacija. Vseeno mi je. Gotovo ne bo podpisal. Ne bo podpisal za sedemsto funtov, osemsto funtov, devetsto funtov, tisoč ali milijon funtov na teden. Ne bo podpisal. Moje delo je, da zagotovim, kar je najbolje za moje varovance. Če ljudje pravijo, da sem slab v svojem poslu ali da jim slabo svetujem, to ni prav nič važno."

Ward vztraja, da je sproščen glede celotne situacije in pričakuje celo kopico ponudb, ki se že zgrinjajo na Sterlingov naslov, (ne)posredno pa je za trenutno stanje obtožil tudi Liverpool: "Kako je prišlo do vsega tega? Kjer je dim, je tudi ogenj. Ne skrbi me. Skrbelo bi me, če bi sprejel odločitev brez da bi vedel, kaj se bo zgodilo. Vsak klub iz Premier League bo poslal ponudbo zanj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.