Šport > Nogomet
27 ogledov

Udarec za BvB: Subotić že končal sezono

Subotić Mandžukić Borussia Dortmund Bayern Liga prvakov finale London Wembley EPA
Srbski reprezentančni branilec Neven Subotić bo moral na vsaj polletni prisilni počitek, tako da je član dortmundske Borussie verjetno že končal sezono.

Štiriindvajsetletni srbski nogometaš iz Banja Luke Neven Subortić si je na prvenstvenem obračunu v Wolfsburgu, kjer so nogometaši dortmundske Borussie doživeli poraz (2:1), ob dvoboju s hrvaškim napadalcem Ivico Olićem strgal križne vezi desnega kolena in bo po zdravniških napovedih odsoten vsaj šest mesecev.

"Žal novice niso dobre. Vezi so strgane kar na dveh mestih. Brez skrbi, vrnil se bom še močnejši," je na svoji Facebook strani zapisal Subotić.

Olić vprašljiv za Islandijo

Subotić je od leta 2008 v majici Dortmunda nastopil na več kot 200 tekmah in bil nepogrešljiv člen zasedbe, ki je osvojila dva naslova nemškega prvaka in se uvrstila v finale lanske Lige prvakov.

V spopadu jo je skupil tudi Olić, ki je po tekmi tožil nad bolečinami v nogi, vprašljiv je njegov nastop za hrvaško izbrano vrsto v petkovih dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo z Islandijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice