Šport > Nogomet
5348 ogledov

Ulična tolpa ne odneha, dva aretirana, žena Arsenalovega igralca pobegnila

Sead Kolašinac twitter
Nogometna zvezdnika sta še naprej v primežu ulične tolpe.

Pred dnevi so iz Arsenala sporočili, da Mesut Özil in Sead Kolašinac ne bosta zaigrala na prvi uradni tekmi Topničarjev v tej sezoni. Krivec za to je ulična tolpa, ki oblega domovanji nogometšev in s tem ogroža zvezdnika in njuni družini.

Angleški mediji so nanizali nekaj podrobnosti o težkem položaju zvezdnikov. Pred Özilovo hišo sta bila v tem tednu aretirana dva moška, šlo pa naj bi za člana tolpe, ki je pred nekaj časa že napadla par Arsenalovih nogometašev. Takrat je Kolašinac z golimi pestmi pregnal z rezili oborožene napadalce. Vse skupaj so posnele varnostne kamere, dogodek pa se je hitro razširil po socialnih omrežjih in medijih.

"Najprej se je domnevalo, da so napadalci želeli nogometaša 'olajšati' za ure, zdaj pa je bilo igralcema Arsenala sporočeno, da želijo imeti njuno celotno lastnino. Gre za gangsterje, ki želijo dokazati, da se niso ustrašili," je za The Sun navedel vir, ki naj bi bil blizu Özilu in Kolašincu.

Oba nogometaša sta najela dodatno varaovanje pred hišama. Tudi po omenjeni aretaciji grožnje niso prenehale, pri Arsenalu pa so se odločili igralca odstraniti iz kadra za tekmo z Newcastlom. 

"Prestrašena soproga Seada Kolašinca je pobegnila v Nemčijo," so še zapisali pri Sunu in dodali, da se ne namerava več vrniti v Anglijo. Tolpa je družinama obljubila, da jima bo odvzela vso imetje.

Komentarjev 5
  • mph 18:37 11.avgust 2019.

    Če država teh ne iztrebi do zadnjega in to zelo hitro ne glede na sredstva in način ... je to hitra pot v državo, ki jo bo obvladoval kriminal. Bi lahko kaj Italijani povedali, predvsem na jugu. Kmalu bodo sicer ...prikaži večr začele bande tekmovat med sabo, kdo si več upa.

  • Laznivi 14:32 11.avgust 2019.

    Naj se cimprej spoka iz europe ta nagnusen grd narod.Sama skoda kamor pridejo.

  • perhan63 13:56 11.avgust 2019.

    pobit golazen...nogometaše pa oborožiti