Šport > Nogomet
0 ogledov

United na pomoč poklical Fergusona

cristiano ronaldo EPA
Manchester United bo uporabil vsa razpoložljiva sredstva, da na Old Trafford spet pripelje Cristiana Ronalda, je prepričan angleški Daily Mail. Rdeči vragi se bodo za pomoč obrnili na Sira Alexa Fergusona, ki je s portugalskim nogometašem v zelo dobrih odnosih.

Angleški Manchester United želi izkoristiti neodločenost Reala Madrida, ki Cristianu Ronaldu namesto nove pogodbe ponuja prazne obljube. Ronaldo je novico o podaljšanju sodelovanja s španskim nogometnim velikanom demantiral na Facebooku, kar je opogumilo rdeče vrage, ki še vedno niso obupali nad vrnitvijo nekdanjega ljubljenca občinstva na Old Trafford.

Prvi bo srečo poskusil novi trener David Moyes, naslednik Sira Alexa Fergusona, ki se bo odpravil na zasebni pogovor z nogometašem Reala Madrida, na katerem ga bo poskušal prepričati, naj se vrne v Premier ligo.

Načrt B: Sir Alex Ferguson

Če Moyes ne bo uspešen,  ima United v rokavu še enega asa, in sicer se bo za pomoč obrnil na Fergusona. Legendarni škotski strateg se z Ronaldom odlično razume, Portugalec pa ga ima za svojega drugega očeta. Ferguson naj bi bil po navedbah angleških medijev pripravljen pomagati Unitedu, da svojega nekdanjega zvezdnika zvabi nazaj v Manchester.

Rdeči vragi so za Ronalda pripravljeni odšteti 75 milijonov evrov, kar bo Real prav gotovo zavrnil, saj je predsednik španskega kluba Florentino Pérez izrazil željo, da bi Ronaldo z novo pogodbo postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Novica o megalomanski pogodbi, ki naj bi jo kraljevi klub sklenil s prvim strelcem ekipe, se je (za zdaj!) izkazala za neresnično. Portugalec tako še vedno čaka, kdaj se bodo obljube spremenile v konkretna dejanja, ki mu bodo zagotovila plačilo, kakršnega si želi in ne nazadnje tudi zasluži.

Ronaldo se je po koncu naporne sezone odpravil na počitnice. Portugalec lahko le nemočno spremlja, kako se klub spogleduje z Garethom Baleom, medtem ko je sam deležen praznih obljub s strani vodilnih mož belega baleta. Se nam obeta vrnitev ''izgubljenega sina''?

alex ferguson | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.