Šport > Nogomet
13 ogledov

United želi Nasrija, City Eto'oja

samir nasri EPA
Manchester United želi v svoje vrste pripeljati Samirja Nasrija, enega ključnih igralcev Arsenala. Rdeči vragi naj bi topničarjem ponudili dobrih 22 milijonov evrov. 25 milijonov pa naj bi Manchester City Interju ponujal za golgeterja Samuela Eto'oja.

Samirja Nasrija pogodba z Arsenalom veže še eno leto, kljub temu se topničarji še niso odločili podaljšati pogodbe z odličnim Francozom. Angleški mediji špekulirajo, da 23-letnik ni najbolj zadovoljen z Arsenalovo sušo v zadnjih sezonah in tudi neodločnostjo Arsena Wengerja okoli prihoda novih okrepitev. Mladeničevo nezadovoljstvo naj bi poskušal izkoristiti strateg Manchester Uniteda Alex Ferguson. Sloviti Škot naj bi topničarjem za igralca sredine igrišča ponudil 22,5 milijona evrov. Wenger si verjetno ne želi ostati brez Nasrija, a si obenem ne želi ponoviti napake iz leta 2008, ko mu je Mathieu Flamini v Milan "popihal" brez odškodnine. Ferguson je na Old Trafford sicer že pripeljal Ashelyja Younga iz Aston Ville in Phila Jonesa iz Blackburna.

Bale bo odšel, če bodo prodali Modrića

Samuel Eto'o Eto gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava | Avtor: EPA EPA
Angleški mediji so vseskozi na sledi novicam okoli odhoda Luke Modrića iz Tottenhama. Kot pišejo, naj bi si novo sredino v primeru odhoda Hrvata poiskal tudi Gareth Bale, ki svoj obstanek v Londonu pogojuje s tem, da v klubu ostane tudi Modrić.


25 milijonov za Eto'oja?

Čeprav je sprva kazalo, da bo kamerunski napadalec Interja Samuel Eto'o sledil trenerju Leonardu v PSG, pa je zdaj bliže prestopu v Manchester City. 30-letnik je dejal, da si želi zaigrati v Premier League in tako naj bi Cityjevi šejki v Milano poslali ponudbo zanj za 25 milijonov evrov, poročajo italijanski mediji. Vprašanje je, ali se bo Inter pripravljen odreči napadalcu le za denar, morda bodo v zameno raje Carlosa Teveza, ki si sam želi zapustiti City.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.