Šport > Nogomet
9780 ogledov

V javnost pricurljal video z zabave nogometašev s prostitutkami

Jonathan Dos Santos
Škandal v katerega so bili vpleteni mehiški reprezentanti še naprej odmeva.

V sedmih letih so se v mehiški reprezentanci zamenjali številni nogometaši, navade pa so ostale enake. Leta 2011 je bila iz izbrane vrste odstranjena sedmerica nogometašev, ki si je v hotelske sobe najela spremljevalke, tokrat pa se je tih pred svetovnim prvenstvom v Rusiji znašla šesterica pomembnih članov Mehike.

Ochoa, Jimenez, Jonathan in Giovani dos Santos, Salcedo ter Fabian so si po zmagi z 1:0 na prijateljski tekmi s Škotsko privoščili celodnevno zabavo, ki je trajala od sobotnega večera do nedelje do 16. ure. Na njo so povabili 30 spremljevalk, na zabavi pa mehiški zvezdniki, ki so oženjeni, ali pa imajo dekleta, najverjetneje niso lovili forme za Rusijo. 

prostitutka dekla na poziv Mehičani Šport Pred mundialom na vročo zabavo s prostitutkami

"V hišo v las Lomasu so prišli zvečer in se odlično zabavali ob glasbi, pijači in ženskah. Dobili so prosti dan, preživeli pa so ga brez svojih žena in deklet," je zabavo opisal eden od 'virov', igralci pa so vse skupaj želeli tiho pomesti pod preprogo. A ob objavi posnetka, ki je pricurljal v javnost, bodo vsaj doma težko razložili, da so povsem nedolžni.

"Zabavali so se v svojem prostem času, zamudili niso niti enega treninga. Dan počitka je dan počitka, to je tveganje, ki pride, ko dobite proste rojke," nobenih posebnih težav ne vidi predstavnik mehiške nogometne zveze Guillermo Cantu.

Ismael Diaz V času tekme Šport Reprezentanco oropali pred odhodom na SP

Mehika bo prvo tekmo na svetovnem prvenstvu odigrala v soboto, ko bo njena tekmica branilka naslova - Nemčija.

Komentarjev 3