Šport > Nogomet
48 ogledov

"V Mariboru odloča samo en človek"

(Maribor - Luka Koper) krunoslav kruno jurčićprva liga Simon Maljevac
Bivši trener aktualnih državnih prvakov je okrcal Zlatka Zahovića.

Mnoge navijače Maribora je presenetilo, ker je Krunoslav Jurčić po zgolj enem spomladanskem porazu (proti Celju z 0:1) izgubil službo pri moštvu iz Ljudskega vrta. 

Hrvat je jeseni Maribor izvlekel iz krize in se povsem približal vodilni Olimpiji, ki je v določenem obdobju imela že 12 točk naskoka pred večnimi rivali.

"Rešil sem, kar je bilo treba"

Jurčić je bil medtem v igri za službo pri krakovski Wisli in Sarajevu, a zaenkrat ostaja brez službe. V pogovoru za hrvaški portal 24sata je temperamentni trener izstrelil strupeno puščico proti športnemu direktorju Maribora Zlatku Zahovića, ki ga je, po njegovem mnenju, odpustil zaradi tega, ker je želel o vsem odločati sam.

"V Mariboru samo en človek želi biti glavni, samo en človek želi odločati. Medtem sem s Slovenci rešil, kar je bilo treba," je v pogovoru za 24sata dejal nekdanji hrvaški reprezentant. 

"Odpoved seveda ni imela zveze z rezultati. Po vsem dobrem, kar smo naredili, je ne moreš dobiti po samo enem porazu. Maribor me je očitno potreboval le zato, da ga izvlečem iz krize in niza slabih rezultatov. Ko mi je to uspelo, ko je vse krenilo na boljše, sem dobil odpoved," je dodal nekdanji trener Dinama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.