Šport > Nogomet
49 ogledov

V prodaji že vstopnice za Anglijo in Slovaško

nogomet Slovenija Turčija Saša Despot
Slovenska nogometna reprezentanca bo 4. septembra v Litvi začela kvalifikacije za SP 2018. Prvi domači tekmi pa bo gostila 8. in 11. oktobra. Tekmeca v Stožicah, obe tekmi bosta ob 20.45, bosta Slovaška in Anglija. Z Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da so vstopnice za omenjeni tekmi že v prodaji.

Kot so sporočili z NZS, bodo vstopnice za obe tekmi prodajali v paketih. "Z oblikovanjem paketov želi NZS najzvestejšim obiskovalcem tekem slovenske reprezentance omogočiti, da si bodo vstopnici za težko pričakovana spektakla zagotovili pravočasno. Tako Slovaška kot Anglija sta namreč udeleženki letošnjega evropskega prvenstva, v obeh pa igra kar nekaj zvezdnikov evropskega nogometa," so pojasnili pri NZS.

Za paketno vstopnico bo treba v drugi kategoriji odšteti 40 evrov, medtem ko vstopnica v prvi kategoriji navijača stane 50 evrov. Na voljo so tudi paketne vstopnice za družinski sektor, kjer je cena za odrasle 40 evrov, za otroke do 14. leta pa 22 evrov. Za nakup v družinskem sektorju veljajo omejitve.

V primeru, da vse vstopnice za omenjeni tekmi ne bodo prodane v paketu, jih bo pozneje mogoče kupiti tudi za posamezno tekmo. Za tekmo s Slovaško bo cena vstopnice 1. kategorije 25 evrov, 2. kategorije 20 evrov, medtem ko bo v družinskem sektorju cena odrasle vstopnice 20 evrov, otroške pa 13 evrov. Za tekmo z Anglijo bo cena vstopnice 1. kategorije 45 evrov, 2. kategorije 40 evrov, medtem ko bo v družinskem sektorju cena odrasle vstopnice 35 evrov, otroške pa 20 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.