Šport > Nogomet
16 ogledov

Valdés vsaj še eno leto član Barcelone

victor valdes EPA
Predsednik Barcelone Sandro Rosell je zatrdil, da bo Victor Valdés do izteka pogodbe ostal član katalonskega kluba. Španski vratar je odločen, da zapusti aktualne prvake lige BBVA, načrtovana selitev pa je predvidena za junija 2014.

Vratar Barcelone Victor Valdés bo do izteka pogodbe (2014) ostal član katalonskega kluba, je prepričan predsednik Sandro Rosell.

sandro rosell | Avtor: EPA EPA
Španski reprezentant se je že pred nekaj meseci odločil, da bo v bližnji prihodnosti zaprl poglavje pri Barceloni, njegove odločitve, da ostane še eno leto, pa bo najbolj vesel trener Tito Vilanova, ki še vedno ni našel zamenjave za španskega čuvaja mreže. Barça se je zanimala za prestop slovenskega vratarja Samirja Handanovića, vendar je Inter njeno ponudbo zavrnil.

''Predstavniki Victorja Valdésa so športnemu direktorju Andoniju Zubizarreti uradno potrdili, da bo nogometaš ostal do izteka pogodbe,'' je povedal Rosell in dodal: ''Veseli smo, da bo z nami tudi prihodnje leto.''

Čeprav se je Valdés odločil, da Camp Noua ne bo zapustil pred letom 2014, pa Rosell poudarja, da bo Barça še naprej iskala njegovo zamenjavo, ki bi se jim lahko pridružila že v poletnem prestopnem roku. ''Prepričan sem, da bomo podpisali z enim ali dvema igralcema. Vse je odvisno od tega, če bo kdo odšel,'' je zaključil Rosell.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.