Šport > Nogomet
24 ogledov

Večina bo navijala za BiH

Selektor BiH Safet Sušić. EPA
Čeprav v Ljubljani na nogometno tekmo med Slovenijo in BiH opozarjajo veliki plakati, ne bi mogli reči, da so Slovenci evforični. V "deželi" nogomet nikoli ni bil številka 1, zato se ne gre čuditi, da bo večina od 16 tisoč navijačev na stadionu Stožice navijala za Bosno in Hercegovino, so zapisali v spletnem članku pri Dnevnem Avazu.

Navijači reprezentance BiH so se zbrali pred hotelom Austria Trend, v katerem bivajo gostujoči nogometaši, ki so v ponedeljek prispeli v Ljubljano. Tu bodo moči s Slovenci v prijateljski tekmi merili v sredo ob 18. uri na stadionu Stožice.

Selektor BiH Safet Sušić se tako kot Srečko Katanec na slovenski klopi spopada s številnimi odpovedmi, tako da bo v Ljubljani namesto z 21 nogometaši nastopil le s sedemnajstimi. Sušić v Ljubljani želi nadaljevati dobro serijo reprezentance, saj je zanje tekma pred nadaljevanjem kvalifikacij in tekmo z Grčijo zelo pomembna.

"V tekmo bomo šli maksimalno. Ne smemo razočarati navijačev, ki jih bo veliko. Nogometaši morajo na igrišču pustiti srce. Pomembno je, da nadaljujemo dober rezultatski niz," pravi Sušić in dodaja, da je Slovenija dobra ekipa, ki se je ne sme podcenjevati, in da ni veliko slabša od BiH.

Bošnjaki v kvalifikacijski skupini G za svetovno prvenstvo v Braziliji po štirih tekmah s tremi zmagami in enim remijem zasedajo prvo mesto pred Grčijo z enakim številom točk (10) in Slovaško, ki ima tri točke manj.

Komentarjev 2
  • Majkemi Kemimajk 09:40 05.februar 2013.

    $ 00,2 klik oglaševanja, raziskovanja 0,18 $, tako da je kdo hoče, in veliko možnosti, najbolj klikom na boljše mesto v svetu, zelo veliko možnosti, http://www.clixsense.com/?5041478 zarad,,usa,

  • janban 08:58 05.februar 2013.

    ja itak, sej so po ljubljanskih blokih sami bosanci, ti. trenirkarji!