Šport > Nogomet
18981 ogledov

Velikanski udarec za tekmece Slovenije na Euru 2024

Aleksandar Mitrović Epa
Nastop na evropskem nogometnem prvenstvu je za zdaj pod velikim vprašajem.

Srbski nogometni reprezentant Aleksandar Mitrović se je poškodoval na tekmi prvenstva Savdske Arabije med njegovim Al Hilalom in Al Šababom. Zaenkrat še ni znano, kako huda je poškodba mišice, v Srbiji pa se bojijo, da ne bo mogel igrati na evropskem prvenstvu, na katerem je Srbija v skupini s Slovenijo, Anglijo in Dansko.

Kot poroča Tanjug, bo lahko najboljši strelec srbske reprezentance v najslabšem primeru manjkal štiri mesece, če bi se to uresničilo, svoji ekipi v Nemčiji ne bi mogel pomagati. Odgovor bo znan po slikanju in natančnejših zdravniških pregledih.

Al Hilal je sicer tekmo dobil s 4:3, Srb pa je že do 34. minute, ko je moral z igrišča, dosegel dva gola.

Srbija se bo s Slovenijo merila 20. junija v Münchnu, štiri dni prej bo njen tekmec na uvodu Anglija. Slovenija bo isti dan igrala proti Danski.

Razkril vse Šport Znano, kdo je Slovenec, ki je objel in poljubil Ronalda: "Srce še vedno razbija" nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Iskrilo se je Šport Tako besen je bil Ronaldo po tekmi s Slovenijo, poglejte, kaj je naredil

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.