Šport > Nogomet
1561 ogledov

Veliki up Liverpoola je zvezdnika označil za idiota in zato prejel kazen zveze

Harvey Elliot Profimedia
Mladi nogometaš bo v prihodnosti najverjetneje bolj previden na socialnih omrežjih.

Veliki up Liverpoola Harvey Elliot je bil kaznovan z dvotedenskim suspenzom s strani angleške nogometne zveze. V tem času ne sme nastopiti v vseh domačih tekmovanjih. 

Šestnajstletnik, ki je v tej sezoni že zaigral za člansko ekipo Liverpoola, je junija, ko sta v finalu lige prvakov zaigrala njegov novi klub in Tottenham, na Snapchatu objavil posmehljiv video, ki ga je namenil zvezdniku londonske ekipe. Zapisal je: "I'm Harry Kane, a fuc*ing mong".

'Mong' je v angleščini žargonska beseda, ki pa bi jo lahko prevedli kot idiot. Eliott se je sicer kasneje opravičil, poleg dvotedenskega suspenza pa bo moral plačati še 350 funtov.

"Iz vsega srca se opravičujem zaradi svojega dejanja. Ta video je bil namenjen za privatno šalo s prijatelji, vseeno pa sem izpadel neodgovoren. Rad bi, da ljudje vedo, da me ta video ne predstvlja v luči, kakšen sem pravzaprav v resnici," se je s pepelom na Instagramu posul mladenič. Kazen mu bo potekla 24. oktobra, pri tem pa se bo moral udeležiti tudi tečaja za obnašanje. 

 

Na Anfield je mladi napadalec sicer prišel šele v juniju, pred tem je branil barve londonskega Fulhama, v septembru pa je na tekmi ligaškega pokala proti MK Dons postal najmlajši nogometaš z nastopom v zgodovini Liverpoola. Minuli konec tedna je že sedel na klopi za rezervne nogometaše na dvoboju Premier League med Liverpoolom in Leicester Cityjem.

Komentarjev 1
  • Presvetli 08:30 12.oktober 2019.

    Pohvalno, da ste napisali nekaj verjetno o bodoci nogometni zvezdi!Mali moz ima pregled nad igro veliko boljse ,kot 90% zvezdnikov! Pa ce tudi ste napisali samo v negativnem kontekstu!Za drugic , Harvey Elliott

Sorodne novice