Šport > Nogomet
6978 ogledov

Veliki zvezdnik aretiran na letališču

Wayne Rooney
Nove nevšečnosti za nekoč enega najboljši nogometašev.

Nekdanji kapetan in najboljši strelec v zgodovini angleške reprezentance je znova zašel v težave zaradi alkohola. V medije je zdaj pricurljala novica, da je bil Wayne Rooney decembra aretiran na washingtonskem letališču zaradi alkoholiziranosti in zmerjanja. Ker gre v ZDA le za manjši prekršek, je moral odšteti zanj smešnih 25 dolarjev kazni, plačal pa je tudi 91 dolarjev sodnih stroškov.

"Med letom je Wayne vzel predpisano količino uspavalnih tablet, ki jih je zmešal z nekaj alkohola. To je povzročilo njegovo dezorientiranost na letališču v Washingtonu," je sporočil Rooneyjev predstavnik za stike z mediji.

Pri njegovem klubu DC United so dejali, da "se zavedajo poročanja medijev in da razumejo njihov interes, a da gre za privatno zadevo med klubom in Rooneyjem, ki se bo reševala interno." Drugih komentarjev na to temo pri DC Unitedu ne bodo dajali.

Wayne Rooney | Avtor: Profimedia Profimedia

Tudi v Angliji je bil sicer nekdanji zvezdnik Evertona in Manchester Uniteda že večkrat kaznovan zaradi podobnih reči, nekajkrat je bil tudi aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Nazadnje se mu je to pripetilo pred 13 meseci, ko je bil kaznovan s 100 urami družbeno koristnega dela.

Wayne Rooney Pijan kot čep Šport Wayne Rooney še stati ni mogel več

Njegova žena Coleen je bila tokrat v času aretacije v Londonu s četverico sinov, ki jih ima par. Pred letom dni se je sicer Wayne ženi moral opravičiti tudi zaradi afere s starleto Lauro Simpson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas everyone 😃❤️💞🎅🏼🎄

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Rooney je od junija 2018 sicer član moštva DC United iz Washingtona, ki nastopa v ligi MLS. Na 21 ligaških tekmah je dosegel 12 zadetkov in bil prvi strelec ekipe.

Komentarjev 1
  • maresem 13:34 07.januar 2019.

    Faca iz Alkatrasa.

Sorodne novice