Šport > Nogomet
3509 ogledov

Rooney aretiran!

Wayne Rooney Profimedia
Najboljši strelec v zgodovini angleške reprezentance je končal za rešetkami.

Wayne Rooney, ki se je pred to sezono iz Manchester Uniteda preselil v svoj matični klub Everton in že zabil dva zadetka, je bil v četrtek aretiran zaradi suma, da je vozil avtomobil pod vplivom alkohola.

Najboljšega strelca vseh časov v zgodovini angleške nogometne reprezentance, ki je pred dnevi sicer napovedal dokončno slovo od izbrane vrste, je policija ustavila v bližini njegovega doma v Cheshireju.

To sicer ni prvič, da je imel Rooney težave, ker je globoko pogledal v kozarec. Lani novembra je med reprezentančno akcijo obiskal zabavo v hotelu, kjer se je nahajala angleška izbrana vrsta, in se nato zaradi svojega vedenja moral opravičevati javnosti na Otoku. "“Na koncu ni več iz sebe mogel spraviti niti enega stavka. Vseskozi je padal po tleh," je takrat dejal eden od udeležencev zabave in dodal, da je reprezentančni kapetan pospravljal kozarec za kozarcem rdečega vina.

Že pred takratnim dogodkom je kar nekaj oseb dejalo, da so zaskrbljeni, kako se bo Rooney znašel po koncu kariere. "Wayne je vedno rad popival. To je kultura, ki je značilna za družine z irskimi koreninami, iz takšne prihaja tudi on," je menil eden izmed agentov.

 

Wayne Rooney Pijan kot čep Šport Wayne Rooney še stati ni mogel več

Enaintridesetletni Rooney je za Anglijo sicer odigral 119 tekem in pri tem dosegel 53 zadetkov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.