Šport > Nogomet
37 ogledov

Zaradi 'veseljaka' Rooneyja zdaj nova pravila

Wayne Rooney je poskrbel, da bodo pri FA strožji do obnašanja nogometašev.

Kapetan angleške nogometne reprezentance, tekmice Slovenije v kvalifikacijah za SP, je konec tedna po zmagi nad Škotsko poskrbel, da bodo angleški reprezentanti imeli v bodoče v reprezentančnih hotelih strožja pravila. Tokrat se je udeležil naključne poroke v hotelu in se nato močno opit pojavil v angleških časnikih.

Wayne Rooney se je prešerno poveselil petkove zmage nad Škoti (3:0) in ker je vedel, da zaradi poškodbe kolena ne bo igral proti Španiji (2:2), nato v soboto v reprezentančnem hotelu v Watfordu ni bil zadržan pri alkoholu. Nogometaša so nato v ponedeljek presenetile njegove ne prav lepe slike v tabloidu The Sun.

"Vsi angleški nogometni reprezentanti se morajo vedno primerno obnašati. Preverili bomo naš pravilnik o preživljanju prostega časa na reprezentančnih akcijah," je novinarjem v sredo povedal tiskovni predstavnik zveze.

Rooney je danes naredil tudi konec sprenevedanjem o tem, kaj se je dogajalo v hotelu in se za svoj spodrsljaj opravičil trenerjema Garethu Southgateu in Danu Ashworthu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.