Šport > Nogomet
15 ogledov

Video: Iličić brcnil v prazno in padel

Josip Iličić Ilicic Lionel Scaloni Žurnal24 main
Nogometaši Palerma nadaljujejo s pripravami na severu Italije in prijateljskimi srečanji z nižjeligaši. Tokrat so s 7:1 premagali moštvo Aldo Adige, šesti in sedmi zadetek pa sta prispevala Josip Iličić in Siniša Andjelković. V videu pa si oglejte, kako se je Jojo znašel na tleh ...

Trener Palerma Stefano Pioli je tokrat sestavil dve ekipi, ki sta odigrali vsaka po en polčas. V prvo, ki je začela tekmo, ni uvrstil nobenega od štirih Slovencev, ki si kruh služijo na Siciliji. Rožnati se v prvem polčasu morda tudi zaradi tega niso izkazali in so proti nižjeligašu Aldo Adigi vodili zgolj z 2:1.

Drugi polčas, ki so ga začeli trije Slovenci, Siniša Andjelković, Josip iličić in Armin Bačinović, pa so nogometaši Palerma le pokazali boljšo igro. Najprej je dvakrat v polno zadel Fabrizio Miccoli, šesti in sedmi zadetek v mreži nasprotnika pa sta prispevala Josip Iličić in tik ob koncu srečanja še Siniša Andjelković. V igro je v 77. minuti vstopil še četrti Slovenec Jasmin Kurtić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.