Šport > Nogomet
22 ogledov

Video: tudi junak Messi ni nedolžen

Lionel Messi gestikulira as.com
Zadnji El Clásico se je končal v sredo, na dan pa še vedno prihajajo nove in nove podrobnosti dvoboja, ki se je v zadnjih minutah sprevrgel v množični pretep. V akciji sta bila tudi Messi in Guardiola.

Čeprav je sprva kazalo, da so za nastale razmere krivi nogometaši Reala, pa se zdaj zdi, da tudi nogometaši iz Barcelone niso tako nedolžni, kot je bilo najprej videti. Saj veste, za prepir sta vedno potrebna dva. ''Kar nas boli, je to, da se na koncu govori grdo le o Realu, o Barceloni pa vedno vse v rožicah,'' pravijo pri kraljevem klubu, ki v četrtek zgodaj zjutraj ni deloval nič kaj kraljevo.

Potem ko je Mesut Özil medijem razkril, da je Katalonec David Villa žalil njegovo vero – kar vsekakor ne spada na nogometna igrišča, če k temu dodamo, da prav isti nogometaši nastopajo v protirasističnih oglasih –, so v javnost pricurljale nove podrobnosti dogajanja na tekmi med Barcelono in Madridom na stadionu Camp Nou. Argentinski junak Lionel Messi, ki je podal za prvi zadetek Andresa Inieste, nato pa z dvema mojstrovinoma pokopal sanje Reala, je po tretjem zadetku Barcelone najprej odšel mimo trenerja Reala Joséja Mourinha in mu gestikuliral: ''Zdaj govori, zdaj govori,'' (v videu), nato pa se je kljub temu, da ga je beli baletnik Karim Benzema poskušal mirno zaustaviti, spravil in zaletel še v Portugalca Fábia Coentrãa. Odnesel jo je brez rumenega kartona, kakor tudi prej, ko je občutno po sodnikovem žvižgu žogo brcnil med gledalce.

Madrid s prstom kaže tudi na Guardiolo

V Madridu priznavajo svoje napake in nespametna dejanja, a hkrati poudarjajo, da je večina odzivov plod provokacij katalonskih akterjev. ''Nismo edine barabe v tem filmu,'' sporočajo. S prstom kažejo na Pepa Guardiolo, ki naj bi po njihovem mnenju med množičnim pretepom žalil madridsko klop. ''Ste pokvarjena banda,'' naj bi Pep trikrat uperil proti klopi Reala. Mourinha so provokacije Barçe očitno zelo vznemirile, saj je najprej nešportno poskušal pohoditi Cesca Fábregasa, ki se je po grobem prekršku Marcela na tleh zvijal od bolečin, nato pa je meni nič, tebi nič zarinil še prst v oko pomočnika Barce Tita Vilanove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.