Šport > Nogomet
29 ogledov

Villas-Boas bo ostal, če ostane Bale

Bale Villas Boas West Ham United Tottenham Hotspur Premier League Anglija liga p EPA
André Villas-Boas, trener Tottenhama, je svojim delodajalcem sporočil, da bo ostal v Londonu, a le v primeru, če bo v prihodnji sezoni za Spurse igral tudi Gareth Bale.

Trener Tottenhama André Villas-Boas je pripravljen ostati pri angleškemu prvoligašu, čeprav se zanj zanima Paris Saint-Germain, ki išče zamenjavo za Carla Ancelottija

Villas-Boas pa bo v Angliji ostal le v primeru, da v klubu ugodijo njegovim zahtevam. Glavna zahteva španskega nogometnega strokovnjaka je, da Tottenham v svojih vrstah zadrži najboljšega strelca ekipe Garetha Balea. Valižan se že nekaj časa spogleduje z Real Madridom, španski velikan pa se je zdaj znašel v dvojni zagati.

Sport 03.03.11, nogomet, chelsea, carlo ancelotti, foto: epa | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Vodstvo kraljevega kluba želi, da bi galaktike v prihodnji sezoni vodil Carlo Ancelotti, trener PSG, ki se mu francoski prvoligaš ne bo odpovedal, dokler ne najde primerne zamenjave. Med glavnimi kandidati, ki bi lahko prevzeli francoske prvake, pa je ravno André Villas-Boas.

Realu se obetata dva scenarija. Če jim uspe pridobiti Balea, bo Villas-Boas verjetno podpisal s PSG, s čimer bi Real ubil dve muhi na en mah, saj bi Ancelotti dobil proste roke, da se preseli na Santiago Bernabéu. V primeru, da Bale ostane v Tottenhamu in klubu posledično pomaga, da zadržijo Villas-Boasa, pa bi se Ancelottijev prestop lahko še dodatno zavlekel.

Real pa ni edini nogometni klub, ki se zanima za Baleov prestop. V boj za 23-letnega napadalnega vezista se je vmešal tudi PSG. Sedaj je na potezi predsednik Tottenhama Daniel Levy, ki zagotovo ne bo naklonjen ideji, da bi v poletnem prestopnem roku ostal brez prvega zvezdnika in trenerja. Epilog največje sage letošnjega pretopnega roka bo znan v prihodnjih mesecih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice