Šport > Nogomet
62 ogledov

Visoka kazen za nespametno pripombo

suso liverpool EPA
Nogometaš Liverpoola Suso bo moral zaradi neprimerne objave na socialnem omrežju Twitter plačati 12 tisoč evrov denarne kazni, je sporočila angleška nogometna zveza. Španec je v spornem zapisu svojega soigralca označil za geja.

jose enrique beljenje zob | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Številni znani nogometaši so že spoznali negativno plat socialnega omrežja Twitter. Zaradi nepremišljenih objav sta se zagovarjala Ashley Cole in Rio Ferdinand, zdaj pa je posledice nespametnega ''tweetanja'' občutil še Suso. Španec je komentiral fotografijo soigralca Joséja Enriqueja, na kateri ta čaka na beljenje zob. ''Kaj hudiča počne? Ta tip je gej... počne vse, razen igra nogometa,'' je pod sliko zapisal Suso.

Nogometaš Liverpoola je izrečeno kazen, ki pravi, da je s svojim zapisom škodoval nogometu, sprejel. Devetnajstletniku, ki je letos v prvi postavi redsov začel trinajst tekem, je FA še dodala opozorilo o ravnanju v prihodnosti.

Enrique: Bila je šala

Odločitev angleške nogometne zveze je že komentiral José Enrique, ki je zapisal: ''Neverjetno, kako lahko FA mojega prijatelja Susa kaznuje zaradi zbadanja. Bila je šala!!!''

Komentarjev 1
  • feferon 13:42 19.december 2012.

    Ah angleži pa ja niso taki rasisti....hahahah