Šport > Nogomet
17 ogledov

Vučkić in Velikonja združujeta moči?

Haris Vučkić slovenska nogometna reprezentanca Slovenija Škotska Anže Petkovšek
Sodeč po zapisih iz Newcastla obstaja zanimanje angleškega drugoligaša Cardiff Cityja, pri katerem nastopa Etien Velikonja, za vnovično sodelovanje s Harisom Vučkićem. Robi Koren je podaljšal s Hull Cityjem.

Nekdanji kapetan slovenske reprezentance Robert Koren je za dve leti podaljšal pogodbo s Hull Cityjem. Za 31-letnega Korena so se resno sicer zanimali tudi pri Leicester Cityju, ki ga vodi nekdanji trener Tigrov Nigel Pearson. A tudi sedanji strateg na klopi nogometašev iz Hulla Steve Bruce je že večkrat izjavil, da si Slovenca želi zadržati.

Koren je v Hull City prišel pred dvema letoma iz West Bromwich Albiona, v 81 ligaških tekmah pa je dosegel 17 golov.

V drugoligaški angleški konkurenci pa bi znova znal zaigrati tudi Haris Vučkić, 19-letni mladi slovenski reprezentant, ki je za Cardiff City uspešno nastopal že del lanske sezone. Februarja je v petih tekmah zabil en zadetek. Po poročanju spletne strani nufcfans.co.uk si Valižani želijo zagotoviti Domžalčanove mojstrovine dolgoročno, medtem ko si nogometaš želi oditi zgolj na posojo. Trener Newcastla Alan Pardew je sicer dejal, da bodo mladi v dolgi sezoni dobili priložnost.

V Cardiff se je pred kratkim iz Maribora preselil tudi novogoriški dragulj Etien Velikonja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.