Šport > Nogomet
17 ogledov

Wales želi Giggsa za selektorja

Legenda. Ryan Giggs. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nogometna zveza Walesa si namesto žal preminulega Garyja Speeda na klopi reprezentance želi videti ikono tamkajšnjega nogometa in Manchester Uniteda Ryana Giggsa.

Vodstvo nogometne zveze Walesa želi na selektorsko mesto pripeljati dolgoletnega reprezentanta Ryana Giggsa, ki sicer še igra za angleški Manchester United, poročajo mediji. Giggs bi tako zamenjal Garyja Speeda, ki je prejšnji mesec storil samomor.

Nogometna zveza Walesa je pripravljena, da naslednji mesec Giggsu ponudi službo, poroča britanski časnik The Sun. "Ryan ni nikoli vodil ekipe, vendar se zdi, da je pravi naslednik Garyja," je The Sun citiral anonimni vir.

Giggs, ki za moštvo iz Old Trafforda igra že 23 let, trenutno razmišlja, da bi pogodbo z rdečimi vragi podaljšal še za eno leto. V to verjame tudi njegov trener Alex Ferguson: "Ni nobenih dokazov, da njegova energija, vzdržljivost ali hitrost upadajo. Pravzaprav je še vedno na ravni, na kateri je bil pred dvema ali tremi leti. To je neverjetno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.