Šport > Nogomet
26 ogledov

Wenger: Xavi je nespoštljiv

Arsene Wenger meni, da Tottenham lahko izločil Real in obratno. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Trener nogometašev londonskega Arsenala Arsene Wenger je kritiziral besede nogometaša Barcelone Xavija, ki je izjavil, da Cesc Fabregas trpi v Arsenalu in angleški Premier Ligi ter da si želi na Nou Camp.

Barcelona si že dolgo časa želi v svoje vrste zvabiti Cesca Fabregasa, ki pa ga Arsenal in trener Arsene Wenger ne želita prodati. Evropski klubski prvaki so letos spet poskusili srečo na tržnici, prihod španskega reprezentanta na Nou Camp pa se nenehno omenja tako v medijih kot pri nogometaših Barcelone. A Wenger ostaja neomajen in Španca ne želi izpustiti.

To gre več kot očitno v nos tudi zvezdniku katalonskega moštva Xaviju, ki je izjavil, da je govoril s Fabregasom, ta pa naj bi mu dejal, da je pri Arsenalu nesrečen in da trpi, ker ne more v Barcelono. Wengerja je izjava tako razburila, da se je zdaj odzval na Špančeve besede. "To se mora v korist obeh klubov takoj končati. Take izjave so nespoštljive in ni prvič, da je bil Xavi nesramen do Arsenala in angleškega nogometa," poudarja francoski strateg, ki še dodaja: "Pomembno je to, da ima Fabregas pogodbo z Arsenalom in da ga želimo še naprej gledati v našem dresu."

Komentarjev 1
  • FCB-OLIMPIJA 12:29 14.julij 2011.

    ah al pa ceje wenger ps,k ga ne spusti sej se je ze lani videlo da cesc ni vec isti kot je bil -2-3 sezone nazaj ko je blestel v arsenalu