Šport > Nogomet
29 ogledov

Wieseja hotel Real, gre v Hoffenheim

tim wiese werder EPA
Za zdaj še, kmalu pa ne več vratar Werderja Tim Wiese se je pohvalil, da se zanj ob milanskih klubih zanima tudi madridski Real. Vse bo očitno ostalo le pri zanimanju, saj Wiese odhaja k Hoffenheimu.

Nemški reprezentant Tim Wiese bo po koncu sezone prost igralec, že prej pa je oznanil, da odhaja iz Werderja. Hoffenheimov trener Markus Babbel je pred dnevi dejal, da njegov klub za Wiesejev podpis tekmuje s takšnimi giganti, kot so Real Madrid, Inter in AC Milan. "Če takšna zgodba pride v javnost, potem je v njej ponavadi del resnice. Obstajajo stiki med Realom in mojim agentom,“ je dejal 30-letnik in dodal, da se še ni odločil. Trenutno tehta prednosti in slabosti ostanka v Nemčiji ali odhoda v tujino.

"Seveda me mika odhod čez meno. Španska in italijanska liga sta krasni. Vendar gre za kar nekaj dejavnikov, ki vplivajo na tovrstno odločitev. Denimo družina. Odločiti se moram modro," je opozoril šestkratni nemški reprezentant, ki bo Bremen zapustil po sedmih sezonah. Iz kluba so v sredo pozno popoldne sporočili, da ne bo odšel k Realu, temveč k Hoffenheimu.

"Nismo hoteli izpustiti priložnosti in podpisati pogodbe s tako izkušenim in ambicioznim posameznikom," je povedal njegov novi trener Babbel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.