Šport > Nogomet
26 ogledov

Xavi že nazaj, v Milano brez Ville

Xavi Messi Alba Valladolid Barcelona Liga BBVA Primera Division Španija liga prv Reuters
Trenerski štab Barcelone je objavil seznam nogometašev, ki bo v sredo zaigral na tekmi Lige prvakov proti Milanu. Katalonci bodo lahko ponovno računali na Xavija Hernándeza, medtem ko na seznamu ni poškodovanega Adriana in Davida Ville. Slednji je že okreval po odstranitvi ledvičnih kamnov, v Milanu pa bo manjkal zaradi pomanjkanja treninga.

Barcelono v sredo čaka tekma osmine finala Lige prvakov proti italijanskemu AC Milanu. Nadomestni trener Jordi Roura je v ekipo ponovno uvrstil Xavija Hernándeza, ki je manjkal na tekmi proti Granadi, medtem ko v Italijo ne bosta potovala Adriano in David Villa.

Adriano še vedno okreva po poškodbi, medtem ko je Villa že nared, vendar zaradi pomanjkanja treninga ne bo zaigral proti Milanu. Španski reprezentant je nedavno uspešno prestal odstranitev ledvičnih kamnov, zaradi katerih se v prejšnjem tednu ni udeležil treningov Blaugrane.

Zasedba Barcelone, ki bo potovala v Milano: Valdés, Pinto, Oier, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Xavi, Song in Tello.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.