Šport > Nogomet
12 ogledov

Yaya bi se vrnil v Barcelono

manchester city toure EPA
Zvezdnik Manchester Cityja Yaya Toure je še enkrat poudaril željo, da bi se vrnil v Barcelono.

Reprezentant Slonokoščene obale, ki se je leta 2010 iz Barcelone preselil k Manchester Cityju za približno 24 milijonov funtov, je za španski radio RAC 1 izjavil: "Pred dvema letoma sem dejal, da bi se rad vrnil. Barcelona je bila najpomembnejši klub v moji karieri, in če bi me poklicali, ne bi dvakrat razmislil. Rad imam Barcelono."

Mlajši od bratov Toure je sicer trenutno zelo priljubljen pri navijačih Cityja, saj je minuli konec tedna z dvema zadetkoma odločil dvoboj z Newcastlom in sinjemodre popeljal na prag prvega naslova po letu 1968.

"V življenju nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo jutri. Barcelona je bila ekipa mojega življenja, lepo bi se bilo vrniti," je o morebitni selitvi v Katalonijo še dejal 28-letni vezist in pokomentiral tudi odhod trenerja Pepa Guardiole: "Njegov odstop je bil malce čuden, saj je bil ključna oseba pri uspehih Barcelone v zadnjih letih. A vsi smo le ljudje, on pa se je kljub izjemnim dosežkom odločil, da zapusti klub." A Toureja ni strah za prihodnost katalonskega velikana: "Poznam Tita Vilanovo. Menim, da bo sledil filozofiji, ki jo je postavil Pep. Tudi Tito je izjemno dobra oseba, ima podoben pogled na nogomet. Je tudi odličen trener."

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 13:22 10.maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.