Šport > Nogomet
58 ogledov

Za 15 evrov na ogled premierligaša

Stadion Stožice Nik Rovan
V četrtek bodo Domžale igrale prvo tekmo proti klubu iz ene najmočnejših lig na svetu.

Nogometaši Domžal so si z izločitvijo andorskega Lusitanosa in beloruskega Šahtjorja iz Soligorska v tretjem predkrogu Lige Evropa priigrali obračun s slovitim londoskim klubom West Ham United.

Po dogovoru med kluboma bo prva tekma odigrana v Sloveniji (čeprav je prvotni žreb odločil drugače), a ne v domžalskem Športnem parku, temveč v ljubljanskih Stožicah. Zanimanje za srečanje je namreč veliko in domžalski objekt bi bil premajhen za vse ljubitelje nogometa.

Vstopnice za srečanje v Ljubljani so že nekaj dni v prodaji. Dobiti jih je mogoče na vseh prodajnih mestih Eventima. V predprodaji (do srede) boste za posamično vstopnico odšteli 15 evrov, na dan tekme 20 evrov. 

Na voljo so tudi družinske vstopnice (vzpostavljen bo poseben družinski sektor). Vstopnina za odraslo osebo v spremstvu treh otrok ali za dve odrasli osebi v spremstvu enega ali dveh otrok mlajših od 14 let znaša 30 evrov. Najzvestejši navijači, ki so si ogledali tudi domačo tekmo s Šahtjorjem, bodo lahko West Ham gledali že za 12 evrov.

Povratna posebna za Angleže in Slovence

Teden dni po tekmi v Ljubljani se bo v Londonu odvil povratni obračun, ki bo nekaj posebnega. To bo namreč prva tekma West Hama na olimpijskem stadionu kamor so se "Hammers" preselili pred letošnjo sezono z Upton Parka, ta je bil njihov dom več kot sto let (1904-2016). 

Srečanje bo odigrano 4. avgusta. Za najem olimpijskega stadiona so se ob West Hamu potegovali še drugi klubi, a zmagal je sloviti kolektiv iz vzhodnega Londona, ki si od novega, večjega domovanja, obeta tudi lep zaslužek. Ker bodo Domžale prvi uradni tekmec na tem objektu, bi znal biti obisk zelo spodoben.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.