Šport > Nogomet
25 ogledov

Za Beriča se zanima Betis

Cvijanović Berić Filipović Tottenham Maribor Evropska liga EPA
Po poročanju španskih medijev se za nogometaša Maribora Roberta Berića resno zanima španski prvoligaš Real Betis. Zanimanje za 22-letnika je potrdil tudi Zlatko Zahović, ki se trenutno mudi v Španiji.

Peto moštvo španskega prvenstva, ki se bojuje za uvrstitev v Ligo prvakov, je v izdihljajih zimskega prestopnega roka pokazalo zanimanje za slovenskega reprezentanta, ki jih je po pisanju španskih medijev prepričal s predstavami v Evropi.

"Bil bi dobra popestritev, saj je s svojo višino zelo gibljiv, zna pa tudi zabiti gol," o možnem prestopu Roberta Berića vire iz Betisa povzemajo španski mediji.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič je za časnik Ekipa dejal, da s predstavniki Betisa potekajo pogovori, a si ne upa napovedati, kaj se bo zgodilo.

Berić naj bi bil zelo všeč športnemu direktorju Betisa Vladu Stosiću, kaj se bo iz vsega izcimilo, pa bo znano že kmalu, saj je zimska nogometna tržnica pred svojim zaprtjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.