Šport > Nogomet
58 ogledov

Za to pa je potreben pogum

poroka, navijač Arsenala EPA
Arsenalovi navijači zadnji čas blestijo v šalah. Za novo pogumno potezo je bila tokrat na vrsti poroka.

Pred dnevi je prišlo na plan dejanje avstralskega navijača Arsenala, ki je svoji ženi pred dvema letoma predlagal 'unikatno in romantično' ime za otroka, po dveh letih od rojstva hčerke pa je naposled le priznal, da je deklica dobila ime po njemu najljubšemu klubu. Lanesra je namreč nazaj prebrano Arsenal.

A Goonerji imajo v svojih vrstah očitno še nekaj šaljivcev, ki si veliko upajo. Za novi dokaz je poskrbel možak, ki se je pravkar oženil. Svojo ženo je spravil v jok z besedami: "Vse kar si želim, da ta oseba ve, kako mi resnično veliko pomeni. Vem, da je težko najti osebo, ki povzroči, da se tako počutiš in obljubljam, da je nikoli ne bom vzel za samoumevno."

Vse lepo in prav, a nato sledi še zaključek: "Rad bi, da nazdravimo ... Mesutu Özilu!" Na prvo žogo bi dejali, da jo je ženin dobro odnesel. Prejel je le manjši udarec, svatje pa so se vidno zabavali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.